fredag 14 december 2007

३०%





30% rea på heminredning på Ellos just nu! Tacker att de har fina och prisvärda produkter som förgyller hemmet. Vet dock inte om man måste vara med på deras maillista för "nyhetsbrev" för att få erbjudandet, men det är en god ide att anmäla sig.

tisdag 11 december 2007

Julrea





Nu är det julrea på Nordhjem, gillar "vintagefåglarna".

torsdag 6 december 2007

Pyssel



Lite pyssel till jul.....Kransen är gjord av trolldeg och lackad med maghognyfärgad lackbets. Lime med nejlikor funkar också och ger mer färginslag än med bara de traditionella apelsinerna...hmmm...typiskt att den som blev misslyckad har hamnat närmast kameran....vi kom nämligen på efter ett tag att man behöver använda en grillpinne att göra hålen med eftersom skalet är ganska hårt...och den sista stackars limen orkade ingen göra riktigt klar..

Julstrul




Det är så mycket man ska hinna med innan jul, eftersom jag aldrig inreder på samma sätt som året innan, så blir det lite förvirrat i början. Som det ser ut nu så har jag en cremefärgad/vit bas med inslag av silver i hela stora rummet...den fina ljusstaken har jag köpt på Vellingeblomman, den var inte billig, men det finns tre ljuslägen och man tänder/släcker och ökar ljuset genom att bara röra vid den. Mycket bra med andra ord! I köket har jag i år försökt mig på en "rysk" variant, som är lite förvirrat blandad med svensk jul. Men de ryska dockorna, den svenska renen och det turkosa tyget med ryska rosor, det piggar liksom upp en hel del. Köpmannadisken och hyllorna som inte syns här har jag proppat fullt med gamla kakburkar i rött med turkosa blommor...men bilden blev inte bra...får återkomma med detta..