tisdag 25 mars 2008

Detaljer




Mer detaljbilder från mässan...

Mässan



Här kommer det fler bilder från mässan, jag måste säga att jag nog var mest nöjd med den vita inredningen, men det verkade som om alla hade sin favorit och alla hade olika smak, vilket är trevligt.

måndag 17 mars 2008

Påskrunda

Utanför viner snöstormen och mina krokusar och hyacinter lider i min trädgård. Lite trist känns det allt, påsken kommer lite för tidigt i år enligt min mening, det är ju den helgen som man ska känna att våren verkligen är på väg, men hur ska man kunna göra det när snön yr utan för fönstret. Nåja, ger ni er i alla fall ut till påsk och kör en runda så har ni mina rekommendationer här: Kör 101 till Anderslöv, besök Sandreva vid sidan om banken mitt i byn, fortsätt till Katharina Elmer Jensen i Hönsinge, någon kilometer efter Anderslöv, kör tillbaka några meter och ner mot Klagstorp, ja, nu är ni i mina trakter och forsätt sedan mot vackra Äspö och Smyge. I Smyge hittar man längs med bygatan butiken Move, med vackra 1700-tals möbler och inredning, vidare mot Stallet på Udden och kanske en räkmacka vid hamnen om vädret tillåter. Agdas i Simremarken är nästa mål när man styr vidare mot Trelleborg, på vägen finns även Ting Ute & Inne med många fina ting. Sedan får man med hjälp av kartan ta sig vidare mot Haglösa och varför inte avsluta på Vellinge Blomman. Vilken härlig tur och så många fina saker man får se och vilken natur. Söderslätt är verkligen vackert.

fredag 14 mars 2008

Stengolv


På mässan fick jag en fråga om stengolvet i huset som jag stylat och gjort presentationen om inför försäljning. Nu har jag hittat ett liknande hos Stiltje. Hoppas det kan vara till hjälp. Lovar att snart lägga in fler bilder från mässan, ska bara få ordning på oredan hemma så jag kan koppla av till påsk!

söndag 9 mars 2008

Söndag


Nu är jag här igen, med värkande fötter och darrande knän, men roligt är det. Här kommer en bild på Therese från Fridas Gård som gästade min monter igår.

lördag 8 mars 2008

Mässan


Lite fler bilder från min monter. Prylarna kommer från Fridas Gård, Sandreva och mitt eget förråd av möbler och inredningsdetaljer.

Duckegg


Naturligtvis så måste jag ha favoritfärgen Duckegg blue med i montern. Här i kombination med en  grön och beige nyans som gör sig bra tillsammans med det blå. Kudden med strutsfjädrar är även den min egen produktion, även om den var en lite väl stor utmaning.

Tisdags


Så här såg det ut i tisdags när jag inredde mina montrar. Med hjälp av föräldrar och systersonen/fotografen Viktor så kom allt på plats.

Lördag

Hej och hå, nu är jag här igen, rösten sviker och fötterna är trötta, men så trevligt det är att vara här. Måste säga att den trevliga trädgårdsdelen är väl värd ett besök och så naturligtvis vår inredningsdel. Mina två utrymmen och Jenny Strands Blomsterutställning måste man naturligtvis besöka!

fredag 7 mars 2008

Citroner

Är det någon som vet var man kan köpa konstgjorda citroner? Maila till sabajn@live.com.

Köket



Nu har "köksutrymmet" fått nya färger, handsydda gardiner i tyg från Soff  och Stil i Malmö, som även har postorder (www.stoffochstil.se) spetsen är gammal och inköpt på auktion.

Fredag

Nu är jag på mässan igen, sitter och bloggar vid min Mac medan min blogg syns på väggen ovanför, fina grejor med andra ord, som snälla Kent på Kullander ordnat till mig. Tack Kullander och tack Forbo för det fina golvet.

torsdag 6 mars 2008

Petroleumblå


Nu har jag ändrat om i mitt "barockutrymme", nu är det petroleumblått och svart!

Trädgård





Lite bilder från trädgårdsavdelningen på mässan. Fotografen heter Viktor Svensson.

Bilder





Här kommer de första bilderna från min monter. Det ena utrymmet är inrett med möbler tyger och inredningsdetaljer från Fridas Gård, Sandreva och golven är från Forbo.

Mässa

Nu är jag och bloggar live på mässan i Malmö. Mässan slog upp dörrarna kl 11.00 och nu strömmar besökarna in. Hej och hå, nu kör vi. Tack för alla kommentarer som jag fått tidigare. Skriv gärna era bloggadresser till sabajn@live.com så lägger jag in dem på min blogg.